Beddenspecialist Weert

Home slaapkamer Beddenspecialist Weert

Slaapcenter Verweijen is een bekende beddenspecialist in de regio Weert die zeer scherpe prijzen biedt. Naast onze scherpe prijzen staan wij bekend om onze ruime keuze en de specialistische kennis van onze verkopers. Wie bij beddenspecialist Slaapcenter Verweijen in de regio Weert een bed komt kopen is verzekerd van jarenlang slaapplezier.

Ruime collectie bij de beddenspecialist bij Weert

Bij Slaapcenter Verweijen in Budel  geniet u van een zeer ruime collectie producten voor in de slaapkamer. Ons aanbod varieert van boxsprings tot matrassen tot ledikanten en wandkasten, bedtextiel, kussens en veel meer. Wij bieden topkwaliteit over het gehele assortiment en bovendien staan onze verkopers voor u klaar om u te voorzien van een deskundig advies.  Zij weten precies welk product het best aansluit bij uw wensen. Bekijk ons assortiment op deze website en vergeet niet onze aanbiedingen sectie!

Contact en informatie

Voor aanvullende informatie neemt u geheel vrijblijvend contact op met beddenspecialist Slaapcenter Verweijen in de regio Weert.  Heeft u nog vragen over onze producten of dienstverlening en wilt u liever persoonlijk contact met een van onze medewerkers? Belt u dan naar telefoonnummer +31 (0)495-491397. Wij geven u graag meer informatie en helpen u om tot een uiteindelijke keuze te komen.


Wilt u een afspraak maken of heeft een vraag aan één van onze beddenspecialisten?

Velden met * zijn verplicht


Al 125 jaar één van de grootste Slaapcenter Speciaalzaken in de omgeving. Bezoek onze showroom