Bedden kopen nabij Lommel

benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Kom langs in de showroom!

Al ruim 125 jaar de beddenspecialist.

Uitgebreid aanbod slaapkamerinterieur

Deskundige medewerkers

Bij Slaapcenter Verweijen vindt u bedden in de omgeving van Lommel op maar liefst drie verdiepingen vol slaapgenot met luxe bedden, matrassen en bedtextiel. Ook slaapkamerkasten zijn bij ons te vinden. Op deze manier shopt u eenvoudig een complete en comfortabele slaapkamer bij elkaar. Het is allemaal onder één dak te vinden, bij Slaapcenter Verweijen.

Slaapgenot voor iedereen met de bedden van ons slaapcenter bij Lommel

Geniet van een ongekende luxe in uw slaapkamer met de bedden van Slaapcenter Verweijen in de omgeving van Lommel. Geniet van een bed met ingebouwde televisie aan het voeteneind, of kies voor een bed waarvan het matras zich helemaal aan uw lichaamsvormen aanpast. Ook deelbare bedden zijn bij Slaapcenter Verweijen in de omgeving van Lommel te bestellen. Deze bedden zijn eenvoudig uit elkaar te halen, waardoor schoonmaken onder het bed een fluitje van een cent wordt. De deelbare ledikanten zijn ook als vast bed leverbaar. Kijkt u eens bij het complete assortiment ledikanten en boxsprings op deze site, of komt u eens langs in onze winkel in Budel, in de buurt van Lommel.

Contact

Voor een heerlijk matras en een complete slaapkamer, met vooral veel slaapcomfort, komt u dus een kijkje nemen bij onze beddenwinkel, een kleine 20 kilometer gelegen van Lommel, in het Brabantse plaatsje Budel. Komt u ons gerust eens bezoeken aan de Dr. A. Mathijsenstraat 8. Wij staan daar voor u klaar met tips en advies. Hebt u nog vragen? Belt u dan naar +31 (0)495-491397.

 

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Slaapcenter Verweijen