Uw beddenspecialist nabij Valkenswaard

benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Kom langs in de showroom!

Al ruim 125 jaar de beddenspecialist.

Uitgebreid aanbod slaapkamerinterieur

Deskundige medewerkers

Voor bedden, kasten en alle accessoires die u nodig heeft voor een nieuwe slaapkamerinrichting komt u langs bij de beddenspecialist in Budel, in de buurt van Valkenswaard, Heeze en Leende. Het assortiment aan bedden is eindeloos. Er zijn bedden in allerlei varianten. Kies een standaard ledikant bestaande uit verschillende materialen als MDF, hout, metaal of een combinatie hiervan. De meeste ledikanten zijn leverbaar in een één of twee-persoonsvariant, en soms ook nog als twijfelaar. Wilt u zich op vakantie wanen wanneer u gewoon thuis bent? Ga dan voor een prachtig hemelbed, zo een als u vaak ziet in een luxe hotelkamer in een chic hotel.

Bijzondere bedden bij de beddenspecialist in de omgeving van Valkenswaard

Bij de beddenspecialist in de buurt van Leende en Heeze, regio Valkenswaard, vindt u niet alleen de standaard bedden die u bij elke beddenzaak vindt. Slaapcenter Verweijen is uniek! In onze mooie winkel in Budel komt u ook bedden tegen die u nergens anders ziet, zoals onze deelbare bedden. Wellicht herkent u het wel: u heeft een tweepersoonsbed, maar u kunt onder het bed nooit goed stofzuigen of dweilen. Een deelbaar bed is dan handig, omdat het voetgedeelte hierbij uit elkaar te rijden is. Aan het hoofdeinde blijven de bedden gekoppeld, zodat u het comfort blijft ervaren van een tweepersoonsbed van de beddenspecialist in de buurt van Valkenswaard. Bij een deelbaar bed liggen de matrassen in het midden van de zijplank van het ledikant, waardoor er geen hinderlijke naad ontstaat in het midden. Zelfs voor verschillende hoog-laag bedden zit u bij ons goed.

Altijd de nieuwste trends bij de beddenspecialist in Budel, vlakbij Heeze, Leende en Valkenswaard

Dat Slaapcenter Verweijen niet zomaar een beddenzaak is, dat was u inmiddels vast al duidelijk. Maar er is meer. Bij ons vindt u namelijk de nieuwste trends op slaapgebied. Wat dacht u bijvoorbeeld van het boxspringwaterbed? Veel mensen hebben goede ondersteuning nodig van hun matras, maar willen ook graag het comfort van bijvoorbeeld een waterbed. Daarom is er een combinatie tussen beide bedden ontwikkeld: het boxspringwaterbed. Ook dit bijzondere bed is verkrijgbaar bij de beddenspecialist in de nabijheid van Leende, Heeze en Valkenswaard. U bepaalt helemaal zelf hoe dit bed eruit komt te zien, omdat u zelf de bekleding kiest. Daarnaast heeft u de keuze uit verschillende varianten matrassen, zodat u zelf het ligcomfort bepaalt. Heeft u voor uw bezoek aan onze winkel nog vragen? Bel ons dan op telefoonnummer +31 (0)495-491397.

 

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Slaapcenter Verweijen