Beddenspecialist

benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Kom langs in de showroom!

Al ruim 125 jaar de beddenspecialist.

Uitgebreid aanbod slaapkamerinterieur

Deskundige medewerkers

Slaapcenter Verweijen in Budel is de beddenspecialist in de regio Weert. Hier vindt u bedden van diverse topmerken. Denk hierbij aan merken als M-Line, Eastborn, Pullman en Recor Bedding. In onze showroom kunt u meer dan 50 verschillende slaapkameropstellingen komen bekijken.

Verschillende stijlen en mogelijkheden bij de beddenspecialist in Budel

Slaapcenter Verweijen mag zich niet voor niets de beddenspecialist noemen! Hier vindt u vele verschillende stijlen. Wij hebben ledikanten en slaapkamermeubels in romantische, moderne en klassieke stijl. Natuurlijk zijn alle bedden verkrijgbaar in verschillende maten. Denk hierbij aan eenpersoonsbedden, twijfelaars, maar ook aan verschillende afmetingen tweepersoonsbedden. Ook voor senioren hebben wij verschillende soorten bedden. Natuurlijk verkopen wij ook matrassen, dekbedden, kussens, bedtextiel, kasten en nog veel meer. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor het huren van een bed met bodem lift. Eigenlijk is het te veel om op te noemen, kom daarom een kijkje nemen in Budel.

Advies & contact

Wij als beddenspecialist geven u graag een deskundig advies, ook op het gebied van matrassen tegen rugklachten. Kom daarom naar Slaapcenter Verweijen in Budel. U vindt onze showroom aan de Dr. A. Mathijsenstraat 86021 CL in Budel. U kunt ook meteen contact met ons opnemen indien u nog vragen heeft of als u een bed heeft gezien op onze website waar u wat meer informatie over wenst te krijgen. Hiervoor kunt u ons bereiken via telefoonnummer +31 (0)495-491397.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.