Uw beddenwinkel nabij Weert

benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Kom langs in de showroom!

Al ruim 125 jaar de beddenspecialist.

Uitgebreid aanbod slaapkamerinterieur

Deskundige medewerkers

Slaapcenter Verweijen is de meest uitgebreide beddenwinkel in de regio Weert; breng vrijblijvend een bezoek aan onze showroom in Budel. Van maandag tot en met zaterdag zijn onze deuren geopend voor iedereen die een goed bed wil kopen. Onze medewerkers zijn speciaal getraind om u te voorzien van een deskundig advies. Slaapcenter Verweijen is dé beddenwinkel in de regio Weert!

Goed uitgerust opstaan dankzij onze beddenwinkel bij Weert

Als u goed uitgerust op wilt staan, is een goed matras hierbij noodzaak. Daarom bieden wij verschillende soorten matrassen. Voor het maken van een juiste keuze bent u bij Verweijen verzekerd van een deskundig advies. Wij bieden u:

Ook leveren wij toppers die op het matras geplaatst kunnen worden. Zo gaat uw matras langer mee en het biedt een hoger ligcomfort. Bovendien kunt u het bed makkelijker opmaken met een topdek matras.

Contact opnemen

Voor eventuele vragen kunt u vrijblijvend contact opnemen met Slaapcenter Verweijen, dé beddenwinkel in de regio Weert. Wilt u liever persoonlijk contact met een van onze medewerkers? Bel dan naar +31 (0)495-491397. Natuurlijk bent u ook te aller tijden van harte welkom in onze showroom in de buurt van Bocholt!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Slaapcenter Verweijen