Een boxspring kopen nabij Weert

benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Kom langs in de showroom!

Al ruim 125 jaar de beddenspecialist.

Uitgebreid aanbod slaapkamerinterieur

Deskundige medewerkers

Slaapcenter Verweijen is dé boxspring specialist in de regio Weert; kom langs in onze showroom. In onze winkel hebben wij meer dan 50 complete slaapkamerinrichtingen tentoongesteld, om u een indruk te geven van de keuze mogelijkheden. Onze medewerkers staan u graag bij met een deskundig advies. Zo maakt u een goede keuze.

Boxspring keuzes in onze showroom bij Weert

Als dé boxspring specialist in Budel, in de buurt van Weert, weten wij als geen ander welke keuzemogelijkheden u heeft bij het uitkiezen van een nieuw bed:

  • Scandinavische 100% natuurlijke boxsprings; gemaakt van paardenhaar, wol en katoen, welke uw lichaam een goede nachtrust geven;
  • Inzet-boxsprings; u behoudt de stijl van uw slaapkamer, terwijl u geniet van het comfort van een boxspring;
  • Vrijstaande boxsprings; een prachtig resultaat met gestoffeerde hoofd- en voeteneindes;
  • Boxspring waterbedden; dé nieuwe trend in Nederland! Combineert het uiterlijk van een boxspring met het comfort van een waterbed.

Speciale acties en contact

Op onze website vindt u altijd onze speciale aanbiedingen terug. Hier staan ook regelmatig boxsprings tussen, dus houdt deze site in de gaten! Slaapcenter Verweijen is dé boxspring specialist in de regio Weert. Dus als u vragen heeft helpen wij u graag verder. Voor persoonlijke assistentie zijn wij ook bereikbaar. Hiervoor belt u naar telefoonnummer +31 (0)495-491397.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Slaapcenter Verweijen