Boxsprings

benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Kom langs in de showroom!

De boxspring is als volgt opgebouwd:

Een goede ventilerende bodemplaat met een isolatielaag waarop hoogwaardig staaldraad veren zijn gemonteerd, daarop een juten drukverdeler, die wordt afgedekt met comfortschuim en overtrokken met een fraaie bekledingsstof. Een perfecte ondergrond voor uw matras en daarmee een ideale ondersteuning voor uw lichaam. Een boxspring geeft ondersteuning over de gehele breedte en de gehele lengte van uw bed. Zo wordt het matras heel flexibel ondersteund.

Bekijk hier onze collectie boxsprings

Inzet-boxspring

Als u van de kwaliteit van een boxspring wilt genieten, maar uw eigen ledikant wilt behouden, dan is er de mogelijkheid om speciale inzet- boxsprings in te laten bouwen. U geniet van het boxspring comfort terwijl de stijl en inrichting van uw slaapkamer onveranderd blijven. Zowel de inzet als de vrijstaande boxspring zijn verkrijgbaar in vlak en elektrisch verstelbaar.

Benieuwd naar uw perfecte matras?

In de vrijstaande boxspringuitvoering zijn er 2 verschillende uitvoeringen:

  1. De boxspring en de matras zijn in dezelfde kleur gestoffeerd en daarbovenop ligt nog een topmatras. Het voordeel van zo’n uitvoering is dat het omdraaien van de matras wat minder vaak nodig is en uw matras wat langer meegaat. U hoeft bovendien alleen maar de topper op te maken. Daar deze veel hanteerbaarder is dan de matras , is dit veel gemakkelijker. Het nadeel van zo’n systeem is dat u alleen de matras kunt kiezen die de desbetreffende leverancier maakt. Meestal 2 tot 6 verschillende matrassen (verschillende soorten en verschillende hardheden).
  2. Men kiest een boxspring en daarop een “gewoon” matras. Het voordeel is dat u uit de gehele collectie matrassen kunt kiezen. Alle boxsprings zijn door de poothoogte aan te passen op comforthoogte te brengen. Ook zijn alle boxsprings elektrisch verstelbaar leverbaar.

Nieuw in Nederland en België: het boxspringwaterbed

Dit waterbed heeft de uitstraling van een boxspring, maar het ligcomfort van een waterbed. De boxspring is leverbaar in verschillende stof- of leerdoekkleuren. Leverbaar met hoofd en/of voeteneinde. De opbouw bestaat uit twee gestoffeerde hard-boxen op ieder zes luxe poten. Daarop ligt een water- of een gel bed waarvan u zelf de stabiliteit, het soort hoes, de verwarming, soort softside rand, mono of duo, kunt kiezen. Dit bed is helemaal compleet verkrijgbaar vanaf € 2681,-.

 

Slaapcenter Verweijen