Het Corona virus

Wat voor invloed heeft dit op de winkel en de parcelshop?

Openingstijden

Tot heden is onze winkel nog gewoon open. Ook zijn de openingstijden nog hetzelfde. Helaas kunnen wij niet garanderen dat dit ook zo blijft. Dus wilt u ons in de nabije toekomst bezoeken, controleer de site.

Welke maatregelen nemen wij?

Bij Slaapcenter Verweijen houden wij ons strikt aan het advies van de RIVM op minimaal 1,5 meter afstand te houden. Wij kunnen dan ook, net als altijd, een prima advies geven waar u ook voor komt. Ook reinigen wij onze winkel iedere dag. Denk hierbij aan het desinfecteren van de toonbalie, deurklinken en toetsenborden. Ook wast ons personeel de handen tussen de commissies door.

Hoe zit het met leveringen/bestellingen?

Wij houden strak contact met onze leveranciers. Zowel via de mail als telefonisch zodat we precies weten wat wel en niet geleverd kan worden. Wij werken samen met zowel Nederlandse als Belgische leveranciers, dus de lijntjes zijn kort. 

Heeft U een bestelling bij ons lopen en bent u benieuwd naar de levertijd? Aarzel niet en contacteer ons of kom lang in de winkel.

Extra Service

Natuurlijke denken wij van Slaapcenter Verweijen met U mee in deze moeilijke tijd. Vind U het te spannend om het huis te verlaten? Wij bieden nu ook een service aan om op afspraak bij U thuis te komen om bijv. te kijken naar uw matras waarvan u denkt dat deze versleten is. Ook kunnen wij bijv. met een aantal matrassen naar u toe komen zodat u thuis kunt proefliggen.
En o ja, we mogen nog in België blijven leveren.

Wilt U een afspraak maken? vul dan hier uw aanvraag in.

Slaapcenter Verweijen