De Wervelscanner

Home De Wervelscanner
Wervelscanner3
De succesformule van MyBed
Een goede nachtrust bereik je door een combinatie van de juiste matras en de juiste bedbodem.
Lichaamsvorm en slaaphouding zijn allesbepalend om de juiste keuze te maken.
Onze complete MyBed-slaapsystemen zijn het antwoord. Ze zorgen voor de optimale, individuele
lichaamsondersteuning zodat je spieren, ruggenwervel en tussenwervelschijven optimaal kunnen ontspannen.
Slagen we daarin? Heel zeker. Dat bewijst de wervelscanner.
De Wervelscanner
Wervelscanner werd voor en door klinische rugspecialisten ontwikkeld en brengt letterlijk je wervelkolom in kaart.  Je ruggenwervel is een erg belangrijke graadmeter van je slaapcomfort. Waarom? Wel, het gaat vooral om je tussenwervelschijfjes die als schokdemper en stabilsator werken. Deze schijven vangen door de dag het grootste deel van de krachten op die op onze rug inwerken.

Je rug heeft rechtopstaand altijd een voorkeurshouding waarbij je wervels en tussenwervels een natuurlijke curve volgen. Het geheim van een verkwikkende nachtrust is om deze curve ook liggend te bereiken. Zo ontspannen de sponsachtige tussenwervels zich optimaal en kunnen ze tijdens je slaap helemaal herstellen en vloeistof opnemen. Om te weten of je de juiste matras en bedbodem hebt levert de wervelscanner een objectief bewijs.

Wervelscanner1
Wervelscanner2
100% Performant
Eerst scant men je rug rechtopstaand waarbij
men het apparaat van je nek tot je onderrug rolt. Nadat je het juiste MyBed-slaapsysteem hebt gevonden en terwijl je op je zij bent gaan liggen, wordt de test nogmaals gedaan. Beide scans worden met elkaar vergeleken en bewijzen dat Recor Bedding met je gepersonaliseerd MyBed-slaapsysteem 100% performant is. Ongezien in de sector.
Wil je zelf de ultieme garantie en je wervel scannen, maak een afspraak bij onze premium slaapspecialisten.