Een M-Line bed nabij Eindhoven

benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Kom langs in de showroom!

Al ruim 125 jaar de beddenspecialist.

Uitgebreid aanbod slaapkamerinterieur

Deskundige medewerkers

Wanneer u kiest voor een M-Line bed kiest u voor Slaapcenter Verweijen nabij Eindhoven; nu officieel dealer van dit bekende merk. M-Line biedt een uitgebreide lijn matrassen en een boxspring die perfect op elkaar aansluiten. In onze showroom vindt u de opstellingen van M Line en andere topmerken. Onze verkopers in Eindhoven kunnen u helpen bij het maken van de juiste keuze op het gebied van een M-Line bed en matras.

Vind uw nieuwe M-Line bedden in Budel, omgeving Eindhoven

Om het gehele assortiment M-Line producten met eigen ogen te aanschouwen en uit te proberen brengt u een bezoek aan onze showroom nabij Peer. Hier vindt u:

Ervaar zelf hoe comfortabel een M-Line bed voelt bij Slaapcenter Verweijen in de regio Eindhoven. Bovendien bieden de M-Line producten een zeer goede ventilatie tijdens het slapen.

Informatie en contact

Voor het kopen van een M- Line bed in de regio Eindhoven brengt u een bezoek aan Slaapcenter Verweijen in Budel. Eventuele vragen kunt u richten aan ons vakkundige personeel. Hiervoor kunt u contact opnemen via telefoonnummer +31 (0)495-491397. Wij hopen u snel te spreken of te mogen verwelkomen in onze showroom in Budel.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.