M-Line You

Home M-Line You
Vitario, het matras dat alleen jou past!

Of het nu gaat om lichaamsbouw, lengte gewicht of slaapgewoonte; iedereen is uniek. Dan is het eigenlijk ook heel logische dat je slaapt op een matras die helemaal op jouw lichaam is afgestemd. Op maat gemaakt en rekening houdend met je persoonlijke lichaamscontouren en wensen.

Getrainde Adviseurs meten jouw unieke eigenschappen op met de moderne Slaap-Ergonometer en vormen vervolgende direct je persoonlijke slaapconfiguratie.

Test het nu zelf en ervaar het verschil!

In 3 Stappen alleen voor jou!
Stap 1 Meting op de Slaap-Ergonometer.

Als eerste worden een aantal persoonlijke gegevens ingevoerd die voor de meting van belang zijn, zoals gewicht en lengte. Na een korte drukpuntmeting van rug- en zijligging geeft de Slaap-Ergonometer jouw ergonomische drukprofiel vastgelegd.

Stap 2 Matrasprofiel simulatie.

Vervolgens past de Slaap-Ergonometer een ondersteuningsprofiel toe voor het matras. Dit word gesimuleerd en door een deskundige adviseur orthopedisch gecontroleerd. Tevens wordt een bedbodem- en hoofdkussenadvies gegeven.

Stap 3 Samenstelling van het individuele matrasprofiel.

Zodra je je helemaal prettig voelt op het matras dan deze direct in bestelling worden genomen. Jouw elektronische matrasprofiel wordt rechtstreeks naar de leverancier gestuurd, waar het matras met verschillende steun-gevende stempels word gecreëerd.