Uw matras kopen nabij Valkenswaard

benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Kom langs in de showroom!

Al ruim 125 jaar de beddenspecialist.

Uitgebreid aanbod slaapkamerinterieur

Deskundige medewerkers

Er wordt geadviseerd om na acht jaar een nieuw matras te kopen en waar kunt u dit beter doen dan bij de specialist in de regio Valkenswaard, Heeze en Leende? Bij Slaapcenter Verweijen heeft u een ruime keuze uit verschillende matrassen voor zowel boxsprings als standaard bedden. De matrassen zijn verkrijgbaar in verschillende varianten. Zo is er het bekende schuimmatras, dat bestaat uit één of meerdere schuimsoorten, met elk hun eigen eigenschappen. Dus of u nu houdt van een hard of zacht bed, van een matras dat warmte vasthoudt of juist koeler blijft, bij ons vindt u altijd het matras van uw dromen!

Een matras met de juiste eigenschappen kopen bij de expert in Budel, vlakbij Heeze, Leende en Valkenswaard

Er zijn onvoorstelbaar veel verschillende soorten matrassen. De schuimmatrassen van Slaapcenter Verweijen ondersteunen prima en hebben een isolerend of juist ventilerend effect. Daarnaast nemen deze matrassen goed vocht op. De veermatrassen bieden goede ondersteuning, ideaal voor mensen met rugproblemen. Het voordeel van een luchtgeveerd matras is dat deze instelbaar is voor ieder lichaam, zodat u zelf de ideale lighouding bepaalt. Door lucht in de luchtsegmenten te pompen of er juist lucht uit te laten ontsnappen, bepaalt u zelf de hardheid van het matras.

Het ideale matras kopen voor uw boxspring

Wanneer u een boxspring heeft, heeft u vast al ervaren dat het soms lastig kan zijn om het juiste matras te kopen voor uw boxspring, maar dan bent u bij de expert in de regio Valkenswaard aan het juiste adres. In Budel, niet ver van Leende, Cranendonck, Heeze en Valkenswaard vindt u onze winkel met een groot assortiment, zodat u altijd het juiste matras koopt. Een topdekmatras, dat ook wel ‘topper’ wordt genoemd, kan uitkomst bieden wanneer u het juiste matras zoekt voor een boxspring.

Verschillende soorten topdekmatrassen

Er zijn veel verschillende soorten topdekmatrassen verkrijgbaar, met alle vullingen die ook in een normaal matras gebruikt worden. Daarnaast kan een topdekmatras zelfs gevuld worden met Texelse scheerwol of paardenhaar, voor extra ligcomfort! Dit matras wordt niet alleen gebruikt op een boxspring. Heeft u een te hard matras gekozen voor uw reguliere bed? Ga een topdekmatras, voor bovenop uw huidige matras kopen bij de specialist in de regio Valkenswaard, Heeze en Leende en geniet weer optimaal van uw nachtrust. Twijfelt u of een topdekmatras iets voor u is? Bel ons dan voor advies, onze ervaren medewerkers helpen u graag bij het kopen van het juiste bed. Ons telefoonnummer is +31 (0)495-491397.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Slaapcenter Verweijen