Een matras op maat laten maken nabij Weert

benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Kom langs in de showroom!

Al ruim 125 jaar de beddenspecialist.

Uitgebreid aanbod slaapkamerinterieur

Deskundige medewerkers

Bij Slaapcenter Verweijen kunt u een matras op maat laten maken en kopen in Budel, nabij Weert en Eindhoven. Hoewel vele matrassen worden aangeprezen als alleskunners, verdient enkel een matras op maat een dergelijk compliment. Bij nadere beschouwing blijkt dat er geen ‘universeel’ matras kan bestaan die voor iedereen geschikt is. Vooral voor lichte slapers of mensen met gezondheidsproblemen is een dergelijke ‘standaard’ aanpak zelden de oplossing. Wilt u dus een matras op maat laten maken en bestellen in regio Pelt? Dan zit u bij ons goed.

Een matras op maat laten maken

Bent u op zoek naar de beste matrassen in regio Pelt? Een matras van Vitario is uniek omdat hij, voordat u hem koopt, precies wordt ingesteld op uw lichaam en ook weer op elk gewenst moment kan worden aangepast. De positie en stevigheid van elk van de 24 steunelementen en alle bovenlagen kunnen geheel naar wens worden geconfigureerd. De beste resultaten worden bereikt als de lattenbodem en het hoofdkussen ook zo gevormd zijn dat zij het effect van de matras versterken. Het op maat laten maken en kopen van uw matras nabij doet u bij onze beddenzaak. Onze experts staan graag voor u klaar om het bestellen van uw matras op maat zo makkelijk mogelijk te maken.

De ligsimulator berekent voor u de ideale matras op maat

De ligsimulator, ontwikkeld door het medisch centrum in Salzburg, doet precies wat de naam al aangeeft. Het maakt een nauwkeurige simulatie van het profiel van uw lichaam en de uitgeoefende druk in liggende positie. Hoewel de simulator eruitziet als een matras, is het een gevoelig meetapparaat dat bestaat uit druksensoren, doelgericht stuurbare luchtkamers en speciaal ontwikkelde configuratie-algoritmen. Voor het bestellen van een matras op maat is het ideaal om gebruik te maken van deze ligsimulator. De procedure verloopt als volgt:

 1. Ligdrukmeting
  Eerst wordt bekeken hoe u ligt, en uw lichaam wordt met behulp van een ligdrukmeting op de simulator ergonomisch opgemeten.
 2. Steunprofiel simulatie
  Daarna berekent de ligsimulator een steunprofiel voor matras en hoofdkussen. Deze uitkomst wordt gesimuleerd en gecontroleerd op een orthopedisch juiste lighouding.
 3. Uw matras op maat
  Tijdens de derde stap wordt het steunprofiel dat de ligsimulator voor uw lichaam heeft berekend in het matras verwerkt met verschillende steunelementen van variabele stevigheid.

Neem contact met ons op om een matras op maat te bestellen

Bent u op zoek naar een luchtgeveerd matras dat precies op uw lichaam aansluit? Een matras op maat laten maken en deze vervolgens kopen doet u in ons slaapcenter. Bent u benieuwd naar onze andere innovatieve oplossingen naast het bestellen van een matras op maat? Kom dan onze producten bekijken in onze showroom. Zo verkopen we ook diverse boxsprings. Voor meer informatie kunt u ons bereiken via +31 (0)495-491397.

 • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Slaapcenter Verweijen