Matras op maat

Home Matras op maat
vitario-logo-transparent-small.jpg
Screenshot_4

Uw lichaam is het uitgangspunt.

Van veel matrassen die op dit moment op het internet en in winkels worden aangeprezen, wordt gezegd dat het alleskunners zijn. Volgens deze claim zou het matras ideaal moeten zijn voor iedereen tussen 50 en 140 kg, smal of breed. Bij nadere beschouwing zal echter blijken dat er geen ‘universele’ matras kan bestaan die voor iedereen geschikt is. Vooral voor lichte slapers of mensen met gezondheidsproblemen is deze ‘eenvoudige’ aanpak zelden de oplossing.

Een matras van Vitario is uniek omdat hij, voordat u hem koopt, precies wordt ingesteld op uw lichaam en ook weer op elk gewenst moment kan worden aangepast. De positie en stevigheid van elk van de 24 steunelementen en alle bovenlagen kunnen geheel naar wens worden geconfigureerd. De beste resultaten worden bereikt als de lattenbodem en het hoofdkussen ook zo gevormd zijn dat zij het effect van de matras versterken.

De ligsimulator berekent de ideale matras voor u.

De ligsimulator ontwikkeld door het medische centrum in Salzburg doet precies wat de naam al aangeeft. Het maakt een nauwkeurige simulatie van het profiel van uw lichaam en de uitgeoefende druk in liggende positie. Hoewel de simulator eruit ziet als een matras, is het een gevoelig meetapparaat dat bestaat uit druksensoren, doelgericht stuurbare luchtkamers en speciaal ontwikkelde configuratie-algoritmen.

Screenshot_1
Screenshot_2
Screenshot_3