Bedden Neerpelt

Home slaapkamer Bedden Neerpelt

Komt u eens langs en test de bedden zelf bij Slaapcenter Verweijen, de beddenwinkel in de omgeving van Neerpelt. Ons vakkundig personeel geeft u graag deskundig advies, voor optimaal slaapcomfort. Met veel bedden in het assortiment is er voor iedereen wel een goed en passend bed te vinden. Want een goede nachtrust is iets dat wij net zo belangrijk vinden als u!

Ruime keuze aan bedden in de beddenwinkel bij Neerpelt

Bij de beddenwinkel van Slaapcenter Verweijen in Budel, in de omgeving Neerpelt, vindt u vele verschillende luxe bedden en beddengoed voor een optimale nachtrust. U hebt de keuze uit diverse ledikanten, zoals éénpersoons- of tweepersoonsbedden, deelbare bedden of twijfelaars. Wij hebben zelfs ledikanten met ingebouwde televisie! Ook hebt u de keuze uit diverse soorten boxsprings en gel- of waterbedden. Wat het ook is dat u zoekt, bij Slaapcenter Verweijen in de omgeving Neerpelt vindt u altijd het bed dat het beste bij u past.

Heeft u nog vragen of opmerkingen? Laat het ons weten!

Voor luxe bedden tegen een lage prijs komt u een kijkje nemen bij onze beddenwinkel in de omgeving van Neerpelt. U vindt ons aan de Dr. A. Mathijsenstraat 8 in Budel, op slechts een kwartiertje afstand. Wij zien u daar graag en helpen u graag verder met het vinden van het juiste bed voor optimaal slaapcomfort. Kijkt u voor een voorproefje ook alvast bij onze aanbiedingen. Hebt u een korte vraag of heeft u op- of aanmerkingen over een bed dat u op de website heeft gezien? Bel ons dan: +31 (0)495-491397.


Wilt u een afspraak maken of heeft een vraag aan één van onze beddenspecialisten?

Velden met * zijn verplicht


Al 125 jaar één van de grootste Slaapcenter Speciaalzaken in de omgeving. Bezoek onze showroom