Bedden Overpelt

Home slaapkamer Bedden Overpelt

Comfortabele bedden, zoals een moderne boxspring, voor een heerlijke nachtrust vindt u bij Slaapcenter Verweijen, op slechts een klein stukje rijden van Overpelt. Met drie verdiepingen staan wij voor u klaar met raad en daad en mogen wij ons rekenen tot de grotere slaapcentra van Nederland. Wilt u weten wat 125 jaar aan ervaring kan doen voor uw nachtrust? Kom snel langs om de collectie van dichtbij bekijken.

Slapen als een roosje dankzij de bedden die vlakbij Overpelt kunt kopen

Bij Slaapcenter Verweijen, vlak bij Overpelt, vindt u een boxspring, ledikant, en vele andere tezamen soorten bedden in allerlei uitvoeringen en maten. Meer dan 50 slaapkamerstijlen zijn bij ons te bewonderen. Met vele soorten ledikanten en boxsprings van bekende merken hebt u bij ons een ruime keuze. Er is altijd wel een bed dat bij u en uw smaak past. Komt u gerust eens een kijkje nemen in onze slaapspeciaalzaak aan de Dr. A. Mathijsenstraat 8 te Budel, in de buurt van Overpelt, waar wij u graag helpen en adviseren bij het vinden van de juiste boxspring.

Contact opnemen

Slaapcenter Verweijen staat voor goede service. Hebt u nog vragen over onze bedden of andere producten? Komt u dan gerust eens langs in onze zaak in Budel (gevestigd op zo’n 13 kilometer afstand van Overpelt) om de boxspring of het ledikant van uw keuze te bekijken. Wij beantwoorden uw vragen graag en staan voor u klaar met een deskundig advies. Wilt u liever bellen of e-mailen? Ook dat is natuurlijk mogelijk. U belt naar het nummer +31 (0)495-491397.

Wilt u een afspraak maken of heeft een vraag aan één van onze beddenspecialisten?

Velden met * zijn verplicht


Al 125 jaar één van de grootste Slaapcenter Speciaalzaken in de omgeving. Bezoek onze showroom