Bedden Peer

Home slaapkamer Bedden Peer

Luxe bedden en matrassen koopt u bij de beddenwinkel van Slaapcenter Verweijen vlak over de grens bij Peer, in het mooie plaatsje Budel. Wij behoren met drie verdiepingen slaapcomfort tot de grootste slaapcentra van Nederland. Komt u gerust eens een kijkje nemen en laat u adviseren door ons deskundige medewerkers. Voor een indicatie van bedden en matrassen die passen bij uw inrichting in Peer kunt u alvast een indruk opdoen van het assortiment van onze beddenwinkel via de website. Heeft u naar aanleiding hiervan al vragen? Neem dan vooral even contact op met Slaapcenter Verweijen.

Bedden en matrassen in vele soorten en maten in de beddenwinkel bij Peer

Slaapcenter Verweijen is gevestigd in Budel op een kleine 20 kilometer gelegen van het Belgische plaatsje Peer. Hier kunt u terecht voor alles op het gebied van slaapcomfort. Zo heeft u bij ons de keuze uit moderne eenpersoonsbedden, luxe tweepersoonsbedden, of prachtige andere ledikanten en boxsprings. Hier vindt u ook een groot assortiment aan matrassen, dekbedden en kussens om uw bed helemaal compleet te maken. Heeft u bijzondere wensen of heeft u een speciaal bed nodig, bijvoorbeeld vanwege rugklachten? Geef dit dan aan bij een van de adviseurs. Samen gaan jullie op zoek naar een bed waar u heerlijk in ligt.

Neem contact op bij vragen, we helpen u graag!

Kijkt u ook eens naar onze actiesets die worden gekenmerkt door hun zeer scherpe prijzen. Of komt u eens kijken in onze beddenwinkel aan de Dr. A. Mathijsenstraat 8 te Budel, een klein stukje rijden vanaf Peer. Wilt u meer weten over de bedden en het beddengoed is onze collectie? Neemt u dan gerust contact met ons op. Slaapcenter Verweijen (in de omgeving Peer), helpt u graag. U kunt bellen naar het telefoonnummer +31 (0)495-491397, of een e-mail sturen naar info@slaapcenterverweijen.nl. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Wilt u een afspraak maken of heeft een vraag aan één van onze beddenspecialisten?

Velden met * zijn verplicht


Al 125 jaar één van de grootste Slaapcenter Speciaalzaken in de omgeving. Bezoek onze showroom