Beddenzaak Lommel

Home slaapkamer Beddenzaak Lommel

Beddenzaak Slaapcenter Verweijen is al jarenlang een begrip in de omgeving Lommel. Met diverse ledikanten, boxsprings en ander beddengoed in het assortiment zorgen wij ervoor dat u geniet van een heerlijke nachtrust: iedere nacht opnieuw. Kom langs in onze 3 verdiepingen tellende beddenwinkel bij Lommel voor de mooiste bedden en persoonlijk advies. Heeft u al een mooi bed gezien op de website waar u graag wat meer informatie over wilt? Neem dan telefonisch contact op.

Comfort en luxe in onze beddenzaak in Lommel

Beddenzaak Verweijen in de omgeving Lommel is dé slaapkamer speciaalzaak. Hier vindt u alles op het gebied van slapen van verschillende bekende topmerken. Laat u inspireren door de vele soorten bedden, matrassen en toppers en kussens. Maak uw slaapkamer helemaal compleet en kies voor een van onze kwalitatief hoogwaardige kasten. Beddenzaak Slaapcenter Verweijen mag zich met recht rekenen tot de grootste slaapkamer en beddenwinkel in de omgeving Lommel.

Meer informatie en contact opnemen met beddenwinkel Slaapcenter Verweijen bij Lommel

Wilt u genieten van de absolute topmerken voor een extra scherpe prijs? Kijkt u dan ook eens naar de aanbiedingen die beddenzaak Verweijen regelmatig voor u heeft. U vindt onze beddenwinkel in Budel, een kleine 20 kilometer gelegen van Lommel. Hebt u nog vragen over onze producten of service? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken via het nummer +31 (0)495 - 491397. Onze medewerkers staan graag voor u klaar bij het beantwoorden van uw vragen en kunnen u desgewenst ook adviseren en helpen bij het maken van uw keuze.

Wilt u een afspraak maken of heeft een vraag aan één van onze beddenspecialisten?

Velden met * zijn verplicht


Al 125 jaar één van de grootste Slaapcenter Speciaalzaken in de omgeving. Bezoek onze showroom