Boxspring elektrisch

Home slaapkamer Boxspring elektrisch

Slaapcenter Verweijen biedt een breed assortiment bedden en matrassen, waaronder een boxspring die elektrisch verstelbaar is. Van oudsher waren boxsprings enkel vlak te verkrijgen. Sinds enkele jaren is er ook een ruime keuze aan elektrisch verstelbare boxsprings en andere varianten zoals de waterbed boxspring.

Boxspring die elektrisch verstelbaar is

Of u nu kiest voor een inzet- of vrijstaande boxspring, dit type bed kan elektrisch verstelbaar geleverd worden. Een boxspring biedt optimaal comfort om goed uitgerust wakker te worden. Bovendien kunt u een comfortabele lighouding aannemen om bijvoorbeeld televisie te kijken in bed, die uit het voeteind omhoog komt met een TV lift. De mogelijkheden zijn eindeloos. Vraag onze medewerkers om advies!

  • Vrijstaande boxsprings; hierbij is de box, het hoofd (en voetbord) gestoffeerd in de gewenste stof of leer(doek);
  • Vrijstaande boxsprings Scandinavisch; hierbij is de box, en het matras, het hoofd en voetbord gestoffeerd in de gewenste stof of leer(doek);
  • Inzet-boxsprings; u behoudt de stijl van uw slaapkamer, u plaatst de boxspring in een (bestaand) ledikant.

Aanvullende informatie

Op onze website  www.slaapcenterverweijen.nl  vindt u uitgebreide informatie over verschillende boxspring soorten die elektrisch verstelbaar zijn. Als u meer informatie wenst, kunt u ons een bezoek komen brengen in onze showroom in Budel. Bij vragen is het uiteraard ook mogelijk om ons telefonisch te bereiken. Hiervoor kunt u bellen met telefoonnummer +31 (0)495-491397.


Wilt u een afspraak maken of heeft een vraag aan één van onze beddenspecialisten?

Velden met * zijn verplicht


Al 125 jaar één van de grootste Slaapcenter Speciaalzaken in de omgeving. Bezoek onze showroom