Boxspring Lommel

Home slaapkamer Boxspring Lommel

Voor een gloednieuwe en comfortabele boxspring voor bij u thuis in Lommel hoeft u niet ver te zoeken! Slaapcenter Verweijen staat al 125 jaar garant voor vakmanschap, kwaliteit en service op het gebied van slaapcomfort. In de buurt van Lommel kiest u uw nieuwe boxspring uit een grote collectie van gerenommeerde merken als Norma en HML. Voor een indruk van de collectie kijkt u op onze website en u bent van harte welkom in de beddenwinkel van Slaapcenter Verweijen om de boxspring van uw keuze van dichtbij te bekijken. En natuurlijk om even lekker te gaan liggen!

Een boxspring met aanvullende opties voor bij u thuis in Lommel

Wist u dat u een boxspring uit kunt rusten met verschillende aanvullende opties? Zo is het mogelijk om uw huidige ledikant te behouden en de boxspring in te laten bouwen in uw huidige slaapkamer in Lommel. Zo hoeft u niet uw hele slaapkamer te verbouwen om het meubilair te laten passen bij uw nieuwe bed. U kunt ook kiezen voor verschillende elektrisch verstelbare opties zodat u comfortabel een boek kunt lezen of televisie kunt kijken vanuit uw boxspring.

Kom de boxspring van uw dromen bekijken bij Slaapcenter Verweijen

Als u de collectie op de website bekeken heeft en een selectie heeft gemaakt uit de modellen die worden aangeboden, dan wilt u de boxspring natuurlijk wel even van dichtbij bekijken. Kom daarvoor dan ook gezellig langs bij Slaapcenter Verweijen. Heeft u nu al vragen waar u graag een antwoord op wilt? Dan kunt u ons ook contacteren middels +31 (0)495-491397.

Wilt u een afspraak maken of heeft een vraag aan één van onze beddenspecialisten?

Velden met * zijn verplicht


Al 125 jaar één van de grootste Slaapcenter Speciaalzaken in de omgeving. Bezoek onze showroom