Boxspring Weert

Home slaapkamer Boxspring Weert

Slaapcenter Verweijen is dé boxspring specialist in de regio Weert; kom langs in onze showroom. In onze winkel hebben wij meer dan 50 complete slaapkamerinrichtingen tentoongesteld, om u een indruk te geven van de keuze mogelijkheden. Onze medewerkers staan u graag bij met een deskundig advies. Zo maakt u een goede keuze.

Boxspring keuzes in onze showroom bij Weert

Als boxspring specialist in de regio Weert weten wij als geen ander welke keuze mogelijkheden u heeft bij het uitkiezen van een nieuw bed:

  • Scandinavische 100% natuurlijke boxsprings; gemaakt van paardenhaar, wol en katoen, welke uw lichaam een goede nachtrust geven;
  • Inzet-boxsprings; u behoudt de stijl van uw slaapkamer, terwijl u geniet van het comfort van een boxspring;
  • Vrijstaande boxsprings; een prachtig resultaat met gestoffeerde hoofd- en voeteneindes;
  • Boxspring waterbedden; dé nieuwe trend Nederland! Combineert het uiterlijk van een boxspring met het comfort van een waterbed.

Speciale acties en contact

Op onze website  www.slaapcenterverweijen.nl vindt u altijd onze speciale aanbiedingen terug. Hier staan ook regelmatig boxsprings tussen, dus houdt deze site in de gaten!  Slaapcenter Verweijen is dé boxspring specialist in de regio Weert. Dus als u vragen heeft helpen wij u graag verder. Voor persoonlijke assistentie zijn wij ook bereikbaar. Hiervoor belt u naar telefoonnummer +31 (0)495-491397.


Wilt u een afspraak maken of heeft een vraag aan één van onze beddenspecialisten?

Velden met * zijn verplicht


Al 125 jaar één van de grootste Slaapcenter Speciaalzaken in de omgeving. Bezoek onze showroom