Boxsprings Valkenswaard

Home slaapkamer Boxsprings Valkenswaard

Is uw bed na al die jaren aan vervanging toe en bent u daarom op zoek naar een specialist in boxsprings in de regio Valkenswaard? Kom dan eens lang bij Slaapcenter Verweijen in Budel. Hier vindt u boxsprings van de beste kwaliteit in de regio Valkenswaard. Maar wat is een boxspring van goede kwaliteit? Allereerst hebben de boxsprings van Slaapcenter Verweijen een ventilerende bodemplaat. Daar bovenop komt een matras dat gemaakt wordt van louter natuurlijke materialen, zoals paardenhaar, wol en katoen.

Geniet van een luxe boxspring van de specialist in boxsprings nabij Valkenswaard

Het voordeel van een boxspring is dat deze goede ondersteuning biedt aan het gehele lichaam en doet dit over de gehele lengte en breedte van het bed. Dit bereiken de boxsprings van de specialist uit de omgeving van Valkenswaard, Heeze en Leende door het unieke drielaags verensysteem. Hiervan zijn er diverse uitvoeringen leverbaar. U geniet lang van uw heerlijke boxspring, want fabrikant Nilson geeft u maar liefst 25 jaar garantie.

Verschillende soorten boxsprings in de regio Valkenswaard, Heeze en Leende

Ligt uw eigen bed eigenlijk nog wel lekker? Maar is uw matras aan vervanging toe? Of wilt u gewoon kunnen genieten van de ondersteuning van een boxspring? Kies dan voor een inzet-boxspring, die geplaatst wordt in uw eigen ledikant. Of kies voor een vrijstaande boxspring. Met dit bed wordt de boxspring echt een onderdeel van uw slaapkamer, aangezien u deze bekleedt met een stof naar keuze. Desgewenst plaatsen wij een vrijstaande boxspring met topmatras, dat u minder vaak hoeft om te draaien en zodat het bed gemakkelijker op te maken is. Voor een mooi sfeerplaatje bekleden wij uw hoofd- en voetbord in dezelfde stof.

Bijzonder: een combinatie van een boxspring en een waterbed

Bij de specialist in boxsprings in Budel (regio Leende-Heeze-Valkenswaard) kunt u nu ook terecht voor een noviteit in Nederland en België: het boxspringwaterbed! Dit is een waterbed dat eruitziet als een boxspring. Toch heeft dit bed ook het comfort van een waterbed. Het boxspringwaterbed past altijd perfect bij de inrichting van uw slaapkamer, want het bed is leverbaar in verschillende kleurstellingen. Het hoofd- en voeteneinde zijn los bij te bestellen. Dit boxspringwaterbed wordt opgebouwd uit 2 gestoffeerde hard-boxen op 6 luxe poten, waar bovenop een water- of gelbed wordt geplaatst, dat helemaal door uzelf kan worden samengesteld. Heeft u advies nodig? Bel +31 (0)495-491397


Wilt u een afspraak maken of heeft een vraag aan één van onze beddenspecialisten?

Velden met * zijn verplicht


Al 125 jaar één van de grootste Slaapcenter Speciaalzaken in de omgeving. Bezoek onze showroom