Beddenspecialist

Home slaapkamer Beddenspecialist

Slaapcenter Verweijen in Budel is de beddenspecialist in de regio Eindhoven. Hier vindt u bedden van diverse topmerken.  Denk hierbij aan merken als M-Line, Eastborn, Norma, Pullman en Recor Bedding. In onze showroom kunt u meer dan 50 verschillende slaapkameropstellingen komen bekijken.

Verschillende stijlen en mogelijkheden bij de beddenspecialist

Slaapcenter Verweijen mag zich niet voor niets de beddenspecialist noemen! Hier vindt u vele verschillende stijlen. Wij hebben ledikanten en slaapkamermeubels in romantische, moderne en klassieke stijl. Natuurlijk zijn alle bedden verkrijgbaar in verschillende maten. Denk hierbij aan eenpersoonsbedden, twijfelaars, maar ook aan verschillende afmetingen tweepersoonsbedden. Ook voor senioren hebben wij verschillende soorten bedden. Natuurlijk verkopen wij ook matrassen, dekbedden, kussens, bedtextiel, kasten en nog veel meer. Eigenlijk is het teveel om op te noemen, kom daarom een kijkje nemen in Budel.

Advies & contact

Wij als beddenspecialist geven u graag een deskundig advies. Kom daarom naar Slaapcenter Verweijen in Budel.  U vindt onze showroom aan de Dr. A. Mathijsenstraat 86021 CL in Budel. U kunt ook meteen contact met ons opnemen indien u nog vragen heeft of als u een bed heeft gezien op onze website waar u wat meer informatie over wenst te krijgen. Hiervoor kunt u ons bereiken via telefoonnummer +31 (0)495-491397.

Wilt u een afspraak maken of heeft een vraag aan één van onze beddenspecialisten?

Velden met * zijn verplicht


Al 125 jaar één van de grootste Slaapcenter Speciaalzaken in de omgeving. Bezoek onze showroom