Matrassen Neerpelt

Home slaapkamer Matrassen Neerpelt

Voor een ruime keuze aan matrassen in de omgeving van Neerpelt komt u naar Slaapcenter Verweijen in Budel. Op slechts 20 kilometer afstand van Neerpelt vindt u de showroom met maar liefst drie verdiepingen aan matrassen, bedden en al het andere dat u nodig heeft voor in de slaapkamer. Laat u bij de keuze van een matras adviseren door een van de deskundige medewerkers van Slaapcenter Verweijen.

Verschillende soorten matrassen; welke neemt u mee naar Neerpelt?

Het kiezen van het juiste matras is nog niet zo eenvoudig. Lekker liggen op een matras is afhankelijk van een aantal persoonsgebonden factoren zoals uw lengte en gewicht. Daarnaast is ook de bodem van uw bed van belang bij het kiezen van een matras. U kunt kiezen uit de volgende drie soorten matrassen, die op hun beurt ook weer onderverdeeld zijn:

Topdeks zijn een beetje een vreemde eend in de bijt. Het zijn geen op zichzelf staande matrassen, maar worden op het matras gelegd voor extra comfort en ondersteuning.

Kom langs voor advies op maat

U ziet het al, er komt heel wat kijken bij het kiezen van het juiste matras! Kom daarom voor een goed en persoonlijk advies over deze matrassen naar Slaapcenter Verweijen bij Neerpelt. Een adviseur neemt ruimschoots de tijd voor u. Bij vragen kunt u ook even bellen via telefoonnummer +31 (0)495 - 491397.

Wilt u een afspraak maken of heeft een vraag aan één van onze beddenspecialisten?

Velden met * zijn verplicht


Al 125 jaar één van de grootste Slaapcenter Speciaalzaken in de omgeving. Bezoek onze showroom