Een goed gel matras nabij Weert

benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Kom langs in de showroom!

Al ruim 125 jaar de beddenspecialist.

Uitgebreid aanbod slaapkamerinterieur

Deskundige medewerkers

Een gel matras haalt u natuurlijk bij Slaapcenter Verweijen in Budel! In onze ruime showroom kunt u zes dagen per week terecht voor een ruim aanbod slaapkamerartikelen van bedden en kasten tot accessoires, bedlinnen en kussens. Door het ruime aanbod hebben we voor iedere klant een passend aanbod in huis en kunnen we u tevens regelmatig aantrekkelijke aanbiedingen geven. Heeft u even geen tijd om langs te komen? Ga dan alvast naar onze website om een indruk te krijgen van de merken, producten en kwaliteiten van ons aanbod.

De voordelen van een gel matras

Naast een waterbed kunt u bij Slaapcenter Verweijen in Brabant nu ook terecht voor een gel matras. Dit bijzondere matras kan geheel naar uw persoonlijke wensen worden aangepast en is een stuk energiezuiniger dan een waterbed. Heel simpel: door een dikkere gel (meer gelpoeder) krijgt u een meer gestabiliseerd bed. Benieuwd hoe een gel matras ligt? Daar komt u maar op één manier achter! Kom langs in onze showroom om het gelbed te testen!

Het juiste matras voor u

De één geeft voorkeur aan een stevig en hard matras terwijl de ander liever helemaal in een bed verdwijnt. Door de verschillende wensen is er niet voor iedereen één perfect matras. Bij Slaapcenter Verweijen weten we precies wat de voor- en nadelen zijn van de verschillende typen matrassen en helpen we u graag bij het vinden van uw favoriet! Heeft u last van uw rug? Wij helpen u graag om uw rugklachten te verhelpen met een goed matras. Heeft u vragen? Bel dan gerust naar +31 (0)495-491397.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.