Binnenveringmatras

benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Kom langs in de showroom!

Binnenvering

Nieuw bij slaapcenter Verweijen: 3-laagspocketbinnenvering. Deze matrassen zijn opgebouwd uit een basis van een actieve springzone. Daarbovenop is een 5-zonepocket geplaatst die de druk reduceert en verdeelt. Als bovenlaag is een stretchpocket geplaatst, die de oppervlaktedruk naar een absoluut minimum brengt. Deze kern is afgedekt met een natuurlatexafdekking. De tijk is voorzien van de blends Kashmire en Silverness. Het bordermodel is voorzien van een afritsbaar bovenblad.

Bonellveer

De bonellvering bestaat uit conische veren, die aan de uiteinden een grotere cirkel vormen dan in het midden. Bij het inveren kunnen ze zonodig geheel in elkaar worden geduwd. De veren zijn vervaardigd van een nogal stugge kwaliteit staaldraad, dat zijn veerkracht zeer lang behoudt. De kwaliteit wordt bepaald door de slijtmat over de stalen veren, de afdeklaag over de schuimlaag en de kwaliteit van de damast.

Pocketveer

Een matras met pocketveren telt per m2 300 tot 400 veertjes die elk afzonderlijk op hun plaats worden gehouden door een linnen hoesje. Dit systeem geeft meer souplesse en staat garant voor een uitstekende ondersteuning. Uiteraard bepaalt de afdekking op de veren het comfort, de duurzaamheid en de prijs. De pocketveringmatras is uitstekend geschikt voor verstelbare bodems. De betere pocketveringmatrassen zijn in wel 4 verschillende hardheden verkrijgbaar voor elk gewicht en gevoel.

Benieuwd naar uw perfecte matras?

Combispring

Een combispringmatras is een koudschuimmatras waarin zeer veel gaten zijn geboord. In deze gaten zijn conische veren geplaatst. Dit levert een onafhankelijke vering waarop u wat stabieler ligt dan op een pocketveermatras maar die toch een goede ventilatie biedt.