Matrair luchtgeveerd matras

benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Kom langs in de showroom!

Al ruim 125 jaar de beddenspecialist.

Uitgebreid aanbod slaapkamerinterieur

Deskundige medewerkers

Een Matrair luchtgeveerd matras koopt u in de regio Budel natuurlijk bij Slaapcenter Verweijen! Wij zijn al 125 jaar de slaapkamerspecialist in de regio. U kunt bij ons terecht voor een uitgebreid aanbod matrassen, ledikanten, bedlinnen, kussens en slaapkamerinterieur. Voor elk budget, ieders smaak en elke ruimte is er bij ons een mooie complete slaapkamerinrichting te vinden. Kom langs in onze showroom en bekijk ruim 50 slaapkamers om een idee te krijgen van de uitgebreide mogelijkheden!

Voordelen Matrair luchtgeveerd matras

Bij Slaapcenter Verweijen informeren we u graag over de voor- en nadelen van de verschillende typen matrassen. Door de jaren heen zijn er steeds meer soorten matrassen op de markt gekomen. Naast de standaard matrassen van schuim of veren zijn er nu ook gel- en waterbedden verkrijgbaar. Een heel fijn matras is een Matrair luchtgeveerd matras. Geheel op hardheid instelbaar waardoor de matras voor mensen met ieder gewicht en elke slaapwens bruikbaar is. Op het moment hebben we voor u een luchtgeveerd matras in de volgende varianten:

  • Luxus (koudschuim afdekking);
  • Vita Talalay (het beste latex als afdekking);
  • Talalay Embrace (het beste traagschuim als afdekking).

Vind een passend matras

Bent u benieuwd of een Matrair luchtgeveerd matras bij uw slaapwensen en lichaam past? Vraag onze medewerkers dan gerust om een deskundig advies en de mogelijkheden voor het aanpassen van dit bijzondere matras. U kunt van maandag tot zaterdag terecht in onze beddenwinkel nabij Peer. Daarnaast zijn we ook telefonisch bereikbaar op telefoonnummer +31 (0)495-491397.

 

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Slaapcenter Verweijen